top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverVIEWZ

Trots!

Pakketjes


Na een lange voorbereiding komt 14 mei opeens snel dichterbij. Dat is het moment waarop we "Op stap met de roze bril" trots aan de wereld voorstellen. De laatste weken verzetten we veel werk. Alle materialen worden geleverd. Spelborden, speldozen, dobbelstenen, kaartjes, dozen vol drukwerk, ... Elke dag levert de postbode een nieuw pakket. Het lijkt wel kerstmis.

Maar we zijn er natuurlijk nog niet. Nu moeten we alles nog samen brengen. We sturen het materiaal naar een maatwerkbedrijf, waar de medewerkers met eindeloos geduld alle dozen samenstellen. Een grote klus, die secuur moet gebeuren.


Eindelijk


Vandaag is het eindelijk zover. Ons lange wachten wordt eindelijk beloond. De eerste volledig afgewerkte speldoos komt binnen. Een spannend moment, zeker voor Amra. Eén berichtje, gevolgd door 5 minuutjes op de fiets. Meer tijd heeft ze niet nodig om naar de uitgeverij te gaan. Daar mag ze eindelijk het eerste exemplaar bewonderen.


En nu? Nu werken we hard verder om de rest van de speldozen af te werken. Want die moeten klaar zijn tegen dinsdag 14 mei, voor de studienamiddag "Empowerment bij ouderen". We zijn er bijna klaar voor!

32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page