top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverVIEWZ

Keuzes, keuzes, keuzes

De vorm


Vergaderen in de winterzon

We zijn ondertussen twee maanden verder. Er is al heel wat werk verzet voor het bordspel. Eind december kwam Saskia langs. Als vormgeefster zal zij zorgen voor een fris jasje voor het bordspel. We brainstormen over de materialen en de stijl die het best zal aansluiten bij de inhoud van het spel. Ze is helemaal mee met het verhaal en start in januari met het echte werk.De inhoud


Ook het redactiewerk wordt opgestart. De teksten worden gelezen en herlezen met in het achterhoofd: onze gebruiker. Een professional uit de ouderenzorg die het spel nog niet kent en op basis van de info snel aan de slag moet kunnen. De mails en telefoontjes tussen de redacteur en Amra gaan over en weer. Amra schrijft aanvullingen en geeft correcties door. We bekijken hoe we het concept visueel nog sterker kunnen maken en welke impact dat op de tekst heeft. Een intensief proces, dat wel. Maar het feit dat we eindelijk vertrokken zijn, geeft tonnen energie. Het roze gedachtegoed werkt aanstekelijk.


Het materiaal


En er moeten nog meer knopen doorgehakt worden. Na een uitgebreide zoektocht naar verschillende materialen voor de doos, het spelbord, de pionnen, ... kiezen we de leveranciers. Het wordt allemaal heel tastbaar nu. Opnieuw een grote stap vooruit. Op naar de volgende!

32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Trots!

bottom of page