Zoeken
  • VIEWZ

Zorgvinding 2018

Bijgewerkt op: 15 mrt. 2019

Game On


Begin september 2018. In4Care doet een oproep voor inzendingen voor de Zorgvinding 2018. Het ultieme moment om de sprong te wagen. De opdracht: een filmpje van 2 minuten waarin we ons project voorstellen. Het wordt een pittige race tegen de klok waarbij vooral de tijd de grote boosdoener is. Gelukkig krijgen Amra, Jan en Femke al snel het goede nieuws dat ze de selectie hebben gehaald. Op naar de pitch voor de jury in oktober!

Op het podiumAmra en Femke op het podium

De pitch is spannend. Jan, Amra en Femke gooien hun charme in de strijd en het gevoel zit goed. Al blijft de onzekerheid natuurlijk knagen tot 7 december. De dag waarop de begeerde prijzen worden uitgedeeld.

De vibe op het innovatiefestival van In4Care, Inspire Healthcare, is ongelooflijk. Iedereen heeft hetzelfde doel voor ogen. Het hart zit op de juiste plaats. De inspirerende verhalen en innovatieve ideeën werken aanstekelijk. Maar dan wordt het ernstig. Staan ze op of naast het podium vandaag?En … een podiumplaats it is! Een bronzen medaille, derde van de tweeënveertig projecten. De euforie is groot.

Één ding is zeker, deze prijs is nog maar het begin. Vanaf nu is het game on!


16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Trots!